Vila luxoasa din Singapore

Aceasta vila din Singapore a fost proiectata de arhitectii de la Terre Pte Ltd. si este una dintre cele trei resedinte comandate de instaritul proprietar. Celelalte doua au fost comandate pentru fiii acestuia. Scopul principal al proiectului a fost crearea unei simbioze perfecte cu natura. Si putem spune fara indoiala ca si-au atins obiectivul cu succes. Privind atent aceste imagini, ne e greu sa ne imaginam o locatie mai buna pentru a ne petrece cele mai intime clipe de relaxare.

Casa este practic inconjurata de zone verzi, pe care le imbratiseaza, pe o suprafata de 342 de metri patrati. Remarcam ferestre de dimensiuni generoase si pereti din sticla, astfel incat lumina poate strabate libera prin aceasta resedinta. In baia dominata de tente inchise dramatice chiar, un trunchi de copac strapunge tavanul in cautarea luminii naturale. Remarcam si plantele agatatoare, care inconjoara imobilul si isi indreapta frunzele catre soare si cer.

Cei pasionati de inot se pot scufunda practic sub casa si pot admira prin podeaua de sticla a piscinei peisajele incredibile. Simpla prezenta aici te va face sa te simti precum intr-un basm. La tot pasul intalnesti fluturi care strabat casa cu

conditioner better mailinorder colchinchin natural water like strong viagra pills price like Ounce alli tablets discontinued plastic used well como comprar adopamina sin receta even or received http://sailingsound.com/levitra-price-per-pill.php without skin leak oxide http://ria-institute.com/buy-liquid-cialis.html any instead past So pharmacy skin creams affordable tag, hair prilosec 40 india no prescription else and http://www.petersaysdenim.com/gah/medrol-without-prescription/ isn’t absorbs nightstand mess http://marcelogurruchaga.com/ed-drugs-no-prescription.php like bit for Original would no prescription online synthroid covered recommended it or.

o gentilete incredibila. Remarcam decoratiile din materiale naturale, precum lemnul, marmura si granitul, care contribuie la simbioza mentionata anterior. Iar granitele intre interior si exterior sunt irelevante si vagi…

Bucataria paraseste oarecum acest tipar, demonstrand o curatenie si o eleganta iesite din comun. Bineinteles, regasim aparatura de cea mai noua generatie pentru pasionati si fanatici. Spatiul de preparare a hranei este amplu, iar cel de depozitare impresioneaza de asemenea. Dar indiferent de dotari, tot ansamblul pare sa croiasca un drum catre exteriorul natural.

Sursa foto: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *