Spatii de depozitare pentru pantofi

In fiecare casa exista un anumit obiect care este vinovat de cele mai multe probleme de depozitare. In camera cpiilor probabil sunt prea multe jucarii iar in garaj sunt prea multe cutii. Daca te numeri printre persoanele care adora pantofii si ai de fapt mai multi pantofi decat haine, spatiul de depozitare din dulap probabil ca plateste pretul pentru asta. Depozitarea pantofilor este o provocare din cauza spatiului necesitat si pentru ca perechile de pantofi trebuie sa stea impreuna din motive de organizare si usurinta in alegere. Daca ai probleme cu spatiul, poti urma cateva sfaturi:
–    Evalueaza spatiul current pe care il ai pentru pantofi. Pentru a crea spatiu de depozitare trebuie sa arunci, donezi sau sa reconditionezi. Stabileste daca stocul actual de pantofi contine perechi pe care inca le mai porti sau contine perechi vechi pe care trebuie sa le arunci
–    Imparte dulapul pe zone: depozitarea pantofilor se poate face simplu, printr-un raft sau elaborat, printr-un system de organizare (cutii cu pozele pantofilor pe dinafara). Hainele nu ar trebui sa fie amestecate cu pantofii.
–    Trateaza pantofii ca exponate: daca ai pantofi care arata bne atat in picioare cat si de sine statatori, atunci probabil e o idée buna sa ii expui pe rafturi creative.

Sursa foto: www.freshome.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *