Pergole retractabile optim de utilizat in industria HORECA

pergole retractabile jumboAntreprenorii din industria HORECA ar trebui sa ia in considerare instalarea unor pergole retractabile Royal Pergola care asigura un numar suficient de locuri si in spatiul exterior, ceea ce va creste frecventa clientilor si satisfactia acestora.

Pergola retractabila are rolul de a acoperi o suprafata considerabila in spatiul exterior, adaptandu-se tuturor celor patru anotimpuri. Conform RoyalPergola.ro, un astfel de sistem de inalta calitate trebuie sa indeplineasca cel putin urmatoarele patru atuuri:

  • sa protejeze impotriva razelor directe ale soarelui;
  • sa fie impermeabil;
  • sa garanteze stabilitate;
  • sa fie durabil.

In spatiile comerciale, asa cum sunt restaurantele, hotelurile, pub-urile sau terasele, antreprenorii trebuie sa implementeze doar solutii moderne, care sa starneasca interesul posibililor clienti. De aceea, pergola este de luat in considerare, fara dar si poate: este un produs elegant, modern, practic si cu un design atractiv.

Modele de pergole pentru restaurant

Pergola retractabila din aluminiu:

Pergola confectionata din aluminiu este solutia cea mai durabila pentru o terasa spatioasa a domeniilor HORECA. Antreprenorii au posibilitatea de a instala un astfel de sistem care functioneaza electronic, avand in vedere cele doua tipuri de motoare din dotare, ce sunt actionate cu telecomanda.
Modelul din aluminiu este considerat a fi varianta ceva mai moderna decat aceea din lemn. Este vorba despre aluminiu antioxidant, pe care fenomenele meteorologice nu il afecteaza in niciun fel.

Pergola iluminata:

Instalarea de pergole pentru restaurant cu sistem de iluminat LED este perfect pentru serile de vara pe care clientii le petrec alaturi de prieteni la terasa. Luminile imbunatatesc major aspectul pergolei, conferind un aspect primitor si calduros pentru clienti.

Pergola retractabila automata:

Cei ce aleg pergole pentru terasa care functioneaza in mod automat au beneficiul de a instala alte accesorii in plus, precum senzori de vant sau lumina. In acest fel, in functie de vremea de afara, pergola va actiona independent, reglandu-se pentru a asigura cele mai bune conditii clientilor.

Avantajele instalarii unei pergole retractabile in industria HORECA

Antreprenorii care sunt in cautare de solutii pentru afacerea lor ar trebui sa ia in considerare instalarea de pergole. Multi clienti vor prefera sa se adaposteasca la umbra vara, sub pergole, in loc sa isi bea cafeaua in razele directe ale soarelui.

Modelele de pergole vin in diverse culori, tocmai pentru ca antreprenorii sa poata face cea mai buna alegere pentru afacerea lor. Principalele avantaje pe care le ofera o pergola sunt urmatoarele:

1. Utilizatorii pot alege intre soare sau umbra:

Sistemele instalate cu pergola sunt proiectate astfel incat pot fi inchise si deschise cu usurinta. Acest lucru ofera o mare libertate de a alege intre a servi masa sau a consuma o bautura in bataile directe ale soarelui sau la umbra.

2. Rezista impotriva factorilor externi:

Pergola este impermeabila 100%, izolata termic, fonic si rezista impotriva focului.

3. Tehnologie inalta:

Industria HORECA trebuie sa tina pasul cu dezvoltarea tehnologiei pentru a genera incredere pe piata si a castiga clienti pe termen lung.

4. Design atractiv si materiale de calitate:

Multumita materialelor de calitate, pergola retractabila rezista fenomenelor meteorologice atunci cand este asamblata si montata corect, de catre specialisti. Fie ca este fabricata din aluminiu sau otel inoxidabil, pergola rezista pe termen lung si are un design modern, fiind chiar si un accesoriu al teraselor si restaurantelor, nu doar un produs functional.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *