Eleganta negrului

Tin minte ca in copilarie, eram pasionat de aceasta non-culoare. Visam sa imi vopsesc peretii casei negri, si toti spuneau ca sunt nebun. Insa expertii de la Andres Remy Arquitectos se pare ca sunt pe aceeasi lungime de unda, fiind responsabili pentru Black House din Argentina. Resedinta situata intr-o suburbie de langa Buenos Aires vegheaza impunator asupra pajistei versi si se afla intr-un contrast puternic cu cerul albastru din spate.

Insa alegerea cromatica nu este singurul aspect radical. Arhitectura este brutal de unghiulare, si daca nu ar exista trei piscine interconectate impanzite prin casa si prin interior, plus peretii albi, poate ca negrul ar fi prea mult. Insa peretii din sticla si elementele mentionate anterior contribuie la un sentiment de intimitate si relaxare.

Zonele “de socializare” sunt impartite in doua, cu livingul oferind o priveliste catre lacul din spatele casei si cu bucataria si camera de mese in partea frontala. Cele doua parti ale casei sunt unite de un pod din sticla deasupra piscinei.

Sursa imagninii: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *