Cum suna o piscina pe acoperis?

Casa Equis a fost proiectata de cei de la Barclay & Crousse Architecture si este localizata pe Plaja La Escondida din provincia Canete, Peru. Trebuie sa recunosc faptul ca piscina de pe acoperis nu este singurul lucru care te lasa fara cuvinte la aceasta resedinta.

Atunci cand reprezentantii companiei s-au gandit la un plan pentru suprafata de 174 de metri patrati, au decis sa lase toate conventiile la o parte. Logica tipica de constructie a fost incalcata, tocmai pentru a obtine tranzitii rafinate intre spatiile interioare si cele exterioare. Caracteristicile geografice si climatice din aceasta zona au influentat structura. Astfel, apare o scara exterioara care te duce de pe tarasa in dormitor, iar exteriorul de culoarea nisipului se incadreaza perfect in peisaj. Pe alocuri, nuantele de roz scot in evidenta o structura arhitecturala impresionanta.

Desi casa este situata intr-o zona exotica, arhitectii au decis sa creeze un sentiment de intimitate, fara a nega peisajele incredibile. Liniile dintre interior si exterior par neintrerupte, prin peretii de sticla retractabili fara rama, iar piscina suspendata este doar o bomboana pentru un tort deosebit de gustos.

Sursa imagini: http://www.home-designing.com

Idei de amenajari interioare!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *