Cum ne amenajăm casa în 2013?

Anul 2013 a început el însuși misterios, înfășurat în tot soiul de teorii conspiraționiste și prevăzătoare ale sfârșitului. Această energie, fie ea și negativă, s-a concentrat substanțial și la nivelul tendințelor în modă ce au pus stăpânire în 2013. Observăm că acest an aduce incredibile combinații de culori, pune laolaltă stiluri și modele diferite.

lift

Astfel, una din întrebările fundamentale ale acestui an pentru cei care plănuiesc să se mute în casă nouă este, cu siguranță, ce anume e în tendințe anul acesta? Moda lucrează și în acest domeniu al esteticului arhitectural, așa că va trebui neapărat să ne punem de acord asupra acestei întrebări și să alegem decorațiile interioare potrivite pentru noul nostru cămin.

 

Așadar? Are este must-have-ul de care nu trebuie să uităm sub nicio formă în 2013?

Păi, în primul rând, dacă rămânem în sfera cromaticului, află că albastrul și violetul încă rămân în tendințe, iar orange-ul și verdele smarald se vor afla și ele pe lista ta de priorități. Roșul și galbenul dispar din vizorul tău anul acesta.

Tapetul, lansat acum câțiva ani, este în 2013 unul dintre aspectele definitorii ale tendințelor de amenajare interioară. Fie că alegi modele simple, în culori pastelate le preferi pe cele mai țipătoare, nu trebuie să uiți faptul că motivele florale și botanice fac regula anul acesta în materie de tapet.

Apoi, ultimul, dar nu cel din urmă lucru pe care trebuie să-l ai în vedere dacă bugetul îți permite este instalarea unui lift. Dacă locuința ta este una spațioasă, cu multe etaje, iar banii sunt de partea ta, nu uita că un lift îți va ușura din muncă și îți va economisi din timp.

Concluzia? Nu mai sta pe gânduri! Primăvara deja a venit. E rost de multe și noi schimbări în casa ta! Fie că vopsești pereții, fie că redecorezi cu mult doritul tapet al sezonului, vreme e de schimbare!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *