Cele mai renumite stiluri de amenajari interioare

Cele mai renumite stiluri de amenajari interioare

Pe piata  stilurile de amenajari interioare se impart in doua mari categorii, si anume clasic si modern. Fiecare dintre aceste doua stiluri au diverse influente precum : vintage, baroc, art deco dar si multe altele.

Reginele iti recomanda sa alegi stilul care te reprezinta

Accesand https://reginele.ro/casa-familie/ vei descoperi ca orice locuinta trebuie sa se faca remarcata printr-un anumit stil. Daca optezi pentru un stil clasic atunci trebuie sa cauti elemente rafinate atat in materie de decor cat si in privinta mobilierului ales.  Alege o mobila de lux, realizata din lemn masiv cu detalii cat mai rafinate. Dormitorul si livingul trebuie sa fie mobilate cat mai elegant si cat mai simplu. Bucataria trebuie sa aiba in primul rand un aer prietenos dupa care trebuie sa iti alegi o mobila suficient de incapatoare. Mobila din bucataria ta poate avea culoarea alba sau bej in functie de gusturile tale. Corpurile de iluminat trebuie sa fie  cat mai rafinate si poti alege intre lustre elegante sau niste aplice interesante care ti-ar putea aduce un plus de eleganta.

O locuinta decorata in stil modern trebuie sa fie dotata cu piese de mobilier cat mai inedite. Poti avea parte de o mobila suspendata in livingul tau dar si o canapea intr-o culoare excentrica. O bucatarie moderna trebuie sa cuprinda piese de mobilier cu forme deosebite. In plus aceasta trebuie sa fie dotata cu toata aparatura de care ai nevoie si care ti-ar putea usura munca depusa. Iti poti crea un dressing modern care sa fie complet luminat. Iti mai poti realiza o biblioteca creata in intregime din sticla.

O locuinta in stil minimalist este realizata din piese de mobilier cu linii simple si fara prea multe elemente de decor. In plus trebuie sa te asiguri ca toate piesele tale de mobilier pastreaza acest stil si ca nu iti vor ocupa foarte mult spatiu.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *