Vila arhitectului din Saint Tropez

Vila Arhitectului este un nume care implicit va supune orice locatie unor standarde inalte. Resedinta este situata inl’Escalet, Saint-Tropez, si ofera privelisti impresionante catre Marea Mediterana. O creatie contemporana, cu pereti retractabili care permit delectarea in sanul climei perfecte, si totodata, sa va plimbati liberi intre interior si exterior. Iar piscina infinity completeaza un tablou deja futurist.

Situata in mijlocul padurile naturale, a dealurilor feerice si a oceanului, aceasta locatie poate fi recomandata cu siguranta drept locatia perfecta de vacanta, dar daca sunteti genul mai retras, puteti oricand sa va ascundeti si relaxati in curtea intima.

Lemnul si piatra din baie ofera un sentiment chic, iar zona de mese de afara va va invalui tot corpul intr-o priveliste unica. Dimensiunile dormitoarelor sunt modeste, dar usile glisante reprezinta o invitatie spre o lume intreaga. Va puteti imagina ceva mai frumos decat sa fiti treziti de sunetul valurilor care se sparg de tarm?

Din loc in loc, pete portocalii de culoare aduc o raza de soare in spatiile interioare neutre. Insula imensa a bucatariei ofera spatiul perfect pentru prepararea unui mic dejun casual pe scaunele de bar ce va vor cufunda in aerul proaspat.

Acest design arhitectural cubic impresioneaza si prin pozitionare. Panourile lemnoase incalzesc exteriorul alb rece, si intrepatrund perfect marginile cu decorul natural. Din loc in loc, elemente naturale va amintesc de simbioza perfecta cu imprejurimile. Privelistea este una deplina, iar peretii bucatariei si loungeului par sa dispara in favoarea panoramei.

Sursa foto: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *