Un apartament mic cu vise mari

De multe ori, dimensiunile mici ale unui apartament pot reprezenta o provocare din punct de vedere al designului, si totodata o restrictie pentru o imaginatie debordanta. Insa aceasta casa proiectata de Sergey Baskakov ne invata cum sa visam frumoase in case de dimensiuni modeste. Mottoul sau: Spatiul costa mult, creativitatea este gratis.

Literele de pe peretii din dormitor pot fi considerate un starter pentru intreg interiorul acestui apartament, iar aceasta idee poate fi adaptata pentru orice persoana. Apreciem ansamblul acesteia cu zburatoarele si imaginile inspirationale. Fereastra uriasa fara rame ocupa aproape intreg peretele, oferind o cantitate debordanta de lumina naturala si totodata integrandu-se perfect in decor. Datorita montarii inteligente a televizorului pe oglinda, cablurile de alimentare pot fi ascunse perfect.

Patul dublu a fost situat mai aproape de fereastra decat de centrul camerei, pentru a lasa spatiu pentru o zona de citit si o masuta de cafea. Acest spatiu suplimentar imbogateste sentimentul luxuriant. Un alt truc impresionant este masca din baie, care este suspendata si expune mai mult din podea. Iar unitatea de pe perete este si mai utila decat un simplu raft pe chiuveta. Geamul din dreptul dusului contribuie la sentimentul de simplitate si lux.

Multi ar putea crede ca un design indraznet al gresiei este rezervat pentru resedintele de sute de metri patrati. Se inseala. Iar aceasta alegere contribuie la sentimentul spatios. Accesoriile montate pe pereti elibereaza din nou podeaua, iar trucul oglinzii de dimensiuni mari cred ca este deja intuiti de toti pasionatii de design. Masa rotunda este usor de ocolit cand nu este folosita.

sursa foto: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *