Transforma-ti casa cu un sistem de aspiratie centralizata!

daSistemele de aspiratie centralizata sunt probabil cea mai buna investitie pentru viitor, mai ales daca va ganditi si la sanatatea dumneavoastra. Cu o durata medie de viata intre 10 si 20 de ani, un astfel de sistem pastreaza aerul curat in casa, fara murdarie, fara praf, fara acarieni si alte micro organisme care va pot afecta sistemul respirator.

Avantajele principale ale unui sistem de aspiratie centralizata sunt:

  • Putere de aspirare mult mai mare decat in cazul unui aspirator obisnuit
  • Zgomot redus, deoarece unitatea centrala este in alta incapere
  • Manevrare foarte usoara, fara sa fie nevoie sa ‘tractati’ aspiratorul prin fiecare incapere. Trebuie doar sa miscati furtunul de aspirare.
  • Praful microscopic se evacueaza in exterior, nu se defuleaza in interior.
  • Sistemul de tevi si unitatea centrala nu necesita intretinere
  • Desi investitia este relativ mare la inceput, beneficiile sunt foarte mari – in timp poate fi mult chiar mai economic decat aspiratoarele obisnuite.
  • Valorea oricarui imobil o sa creasca daca aveti un astfel de sistem instalat
  • Eliminarea micro organismelor care iti pot afecta sanatatea

Ce contine un astfel de sistem de aspirare?

Un aspirator centralizat este compus dintr-o unitate de aspirare centrala si sistemul de tevi fonoabsorbant care se monteaza in cladire. In fiecare incapere o sa aveti o doza (sau mai multe) de aspirare la care doar trebuie sa conectati furtunul si puteti sa aspirati comod orice incapere fara a fi nevoie sa mai transportati aspiratorul dupa dumneavoastra.

Dupa ce fixati furtunul de aspirare puteti sa actionati unitatea centrala printr-o telecomanda sau un comutator care de obicei se gaseste chiar pe manerul furtunului de aspirare. De asemenea, in locul unui doze de aspirare clasice se poate instala si un racord de aspirare in perete care sa atraga murdaria maturata.

Unitatea centrala se instaleaza de obicei intr-o incapere inferioara sau exterioara (subsol, pivnita, garaj), iar partea buna este ca aerul aspirat o sa fie evacuat in exterior, dupa ce a fost curatat printr-un procedeu special de filtrare.

Desi puterea unitatii centrale este chiar si de 4-5 ori mai mare decat in cazul unui aspirator obisnuit, nu o sa fiti deranjati deloc de zgomotul puternic al motorului. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre sistemele de aspiratie centralizata, puteti sa intrati pe aspiratiecentralizata.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *