Stil cat se poate de masculin intr-un apartament de burlac!

Aceasta locuinta de burlac este de fapt, o mica hala industriala decorata de Diego Revollo pentru un tanar avocat necasatorit. Designerul Brazilian a incercat sa reprezinte cat mai bine personalitatea proprietarului, oferindu-i acestuia un spatiu deschis, elegant si modern. Decorul se bazeaza pe un stil masculin ne-traditioal in care nuantele intunecate intalnesc expunerile confortabile de lux subtil.

Avand 100 mp, senzatia de spatiu a fost obtinuta in apartament folosind caramizi de ciment ars pentru a forma un spatiu uniform care urca spre tavan si continua de-a lungul peretilor de la mezanin. Aceasta expunere de ciment a fost imbracata intr-o rasina speciala, impermeabila, pentru protectia impotriva apei. Spatiul de la parter este compus din camere cu tavane inalte, inundate de lumina care trece prin peretii de sticla.

O scara duce la mezanin, unde, intr-un spatiu semi-privat, se afla o combinatie intre dormitor, baie si dressing. Aceasta a fost solutia perfecta pentru a mari zona si pentru a oferi o completare spatiului de la parter.

Sursa foto: www.freshome.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *