Saci de vidat – o solutie economica de a depozita hainele voluminoase

saci de vidat depozitare Sacii de vidat haine sunt folositi pentru a depozita haine de iarna cum ar fi geci si jachete groase, pentru a le proteja de praf, mucegai si alti factori din mediu. In timpul verii, acestea nu sunt necesare si, prin urmare, ocupa spatiu inutil in dulap. Cand incepe sezonul rece, puteti sa le scoateti din sac, si sunt gata de purtat. Utilizarea acestor saci de vidat haine este usoara si foarte eficienta. Va oferim un mic ghid pentru a profita la maximum de avantajele lor.

Ghid de utilizare – saci de vidat haine

Pentru ca hainele sa fie pastrate in siguranta, acestea trebuie sa fie spalate inainte de depozitare. Drept urmare, totul sa fie curat si sa nu existe praf si alte particule de murdarie pe haine. In plus, este de dorit, desigur, ca mirosul proaspat al hainelor sa reziste chiar si dupa redeschiderea sacului.

Trebuie evitat sa includeti obiecte ascutite in sacii de vidat. De aceea, trebuie sa va asigurati ca nimic din interior nu strapunge sacul de plastic, in caz contrar, aerul poate patrunde si vidul nu este mentinut. De asemenea, trebuie avut grija ca hainele cu fermoare, tinte si alte elemente decorative sa fie asezate astfel incat sa nu perforeze sacul.

Ce putem depozita in saci de vidat

Pilota si pernele pot fi stocate in saci de vidat jumbo. Lucrurile voluminoase si moi din dormitor, au intotdeauna nevoie de mult spatiu atunci cand sunt depozitate, astfel incat, uneori nici macar nu au loc in dulap. Acest lucru poate fi, desigur, foarte enervant si obositor. In vid, aerul este aspirat, astfel incat sa puteti economisi o multime de spatiu, intr-un mod foarte simplu.

Articole din puf de gasca

Multe haine voluminoase din dormitor sunt facute din puf. Ca gecile de iarna din puf de gasca, perne sau pilote. Acestea sunt materiale care ocupa mult spatiu datorita volumului lor mare. Dar acest lucru poate fi vazut si ca un avantaj, deoarece puteti economisi o multime de spatiu prin depozitarea lucrurilor din puf de gasca in saci de vidat.

Prosoape

De asemenea, si prosoapele mari si pufoase care nu sunt necesare in acest moment, pot fi pliate si depozitate in siguranta. Ca urmare, ele raman curate si atunci cand aveti un oaspete in vizita, acestea pot fi scoase din sac si gata de folosire. Deci, nu este necesar ca prosoapele din dulap sa ocupe spatiu.

Perdele si draperii

O multime de spatiu este, de asemenea, ocupat de perdele, in cazul in care acestea nu mai sunt de folosinta. Acest lucru se poate intampla daca ati cumparat perdele noi, dar doriti sa le pastrati cele vechi, deoarece cu siguranta le veti gasi o buna utilizare la un moment, mai ales daca sunt inca in stare foarte buna.

Jucarii de plus

Utilizarea sacilor de vidat nu se opreste aici. De asemenea, puteti depozita jucarii de plus voluminoase.

Saci de vidat haine – avantaje

saci vidatInainte de vacanta, valiza este prea plina? Sacii de vidat haine va ajuta!

Mai ales daca calatoriti, trebuie sa economisiti o multime de spatiu, altfel valiza este supraincarcata sau poate ca nu poate fi inchisa deloc. Acest lucru este enervant, mai ales ca avem nevoie de toate lucrurile atunci cand calatorim. Dar de ce se intampla acest lucru? Deseori, spatiul din valiza nu este utilizat in totalitate. Acest lucru se datoreaza numeroaselor spatii dintre imbracamintea individuala si aerul din haine, in special. Pentru a profita la maximum de acest spatiu, aerul ar trebui sa fie scos.

Adesea, numai folosirea unor saci de vidat pentru calatorie ajuta. Acest tip de saci de vidat este in special optimizat pentru deplasare, deoarece este proiectat fara supapa. Prin urmare, nu este necesar un aspirator, astfel incat devin ideali pentru calatorii. Prin rularea sacului, tot aerul este scos, apoi sacul este inchis si rulat din nou. Ca rezultat, efectul de vid este realizat fara prea mult efort si economisiti pana la 50% spatiu.

Protectie impotriva daunatorilor

Igiena joaca, de asemenea, un rol foarte important. Daca hainele sunt aranjate etans in vid, nu este posibil ca moliile sa atace ulterior imbracamintea si sa provoace deteriorari. Alti daunatori de imbracaminte, cum ar fi larvele sau acarienii, care ataca in principal produsele din lana, pot provoca daune mari si sunt greu de pastrat in dulap. Din nou, sacii de depozitare in vid va vor pastra hainele in siguranta.

Sacii de depozitare in vid protejeaza impotriva prafului

Daca depozitati hainele in garderoba pentru o perioada lunga de timp, fara a le proteja in mod special, praful si alte particule de murdarie se colecteaza in tesaturi. Desigur, ati putea spala hainele, chiar daca nu le folositi in mod regulat. Dar, aceasta este o mare cheltuiala de timp si prea multe spalari inutile polueaza mediul si maresc consumul de apa al gospodariei. Sacii vidati ofera o protectie foarte buna, deoarece sigileaza rufele etans.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *