Reguli de baza in designul de interior

Reguli de baza in designul de interiorOricine isi doreste o locuinta calda si primitoare, nu-i asa? De cele mai multe ori schimbarea in interiorul apartamentului va aduce si schimbarea starii de spirit. Daca iti doresti sa ai parte de o casa in care sa predomine bunul gust si care sa te incarce pozitiv atunci acceseaza https://advertoriale.info/category/afaceri/amenajari-interioare/ .

    Iata care sunt regulile pentru amenajari interioare de succes

Nu folosi mai mult de 2 imprimeuri

Un interior nu trebuie sa aiba mai mult de doua imprimeuri care apartin unor cromatici diferite. Poti opta pentru un imprimeu floral si unul cu buline, dar atat. Orice alt imprimeu pe langa acestea doua ar incarca prea mult camera.

Ai grija la culori

Atunci cand alegi culorile de interior trebuie sa ai grija la detalii. Culorile inchise micsoreaza incaperile pe cand cele neutre sau cele deschise lumineaza orice interior. Alege o nuanta de gri deschis sau lila iar tavanul neaparat sa fie alb.

Creaza un punct de interes

Intr-o camera trebuie sa ai un element care sa atraga atentia, fie prin culoare fie prin forma. O piesa inedita de mobilier, un semineu sau un tablou interesant, important este sa nu incarci prea mult decorul. Incearca oricum sa mentii un echilibru vizual.

Proportiile trebuie sa fie corecte

Piesele de mobilier si decoratiunile trebuie sa corespunda cu dimensiunea camerei. Nu este recomandat sa incarci prea mult camera. Obiectele masive sunt recomandate intr-o camera cu dimensiuni mari.

Nu agata tablourile prea sus

Tablourile trebuie sa fie agatate la nivelul tau. Nu este recomandat sa le agati prea sus deoarece nu vor mai starni interes si nici prea jos nu este recomandat sa le agati. In functie de cat de inalt este peretele trebuie sa stii unde ar veni cel mai bine pozitionat un tablou.

Foloseste-te de oglinzi

Daca vrei sa ai parte de o camera mai spatioasa atunci trebuie sa atarni in ea una sau doua oglinzi. Incaperea va fi mai mare si vei obtine un plus de stralucire.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *