Minimalism dus la extrem

Spaniolii sunt incredibili cand vine vorba de arhitectura si design in general. Cand impresioneaza prin clasicism, cand prin modernism, cand prin minimalism. Fie ca e vorba despre culori vii sau despre lipsa totala a culorilor, acestia reusesc de fiecare data sa gaseasca solutia potrivita. Unul dintre cele mai bune exemple vine din partea expertilor de la 05 AM Arquitectura.

Acestia au profitat la maxim de spatiul limitat (amprenta la sol) pe care il aveau. Aceasta creatie minimalista este caracterizata de un design terasat, atat pentru interior cat si pentru exterior. Localizata intr-un mic sat spaniol din Girona, resedinta are “doua fete”: una care priveste spre vechiul sat si strazile rustice ale acestuia, si una care ofera privelisti impresionante catre piscina, gradina si peisajele naturale.

Motivul scarilor este omniprezent in cadrul acestei creatii, ca si spatiile deschise. Din cand in cand, un galben dureros de aprins amplifica efectul de spatialitate, dar totodata delimiteaza scarile si eventualele zone periculoase. Garajul are deschidere catre sufragerie, astfel incat va fi foarte usor sa ajungeti la masina, cand va fi nevoie. Toate acestea fiind spuse, cred ca cel mai bine ar fi sa aruncati dumneavoastra o privire pe galeria de imagini si sa trageti concluziile dupa. Amenajari interioare.

Sursa imagini http://cdn.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *