Lumini suspendate in diverse forme

Luminile suspendate infrumuseteaza orice camera. Atarnand elegant deasupra unei mese sau difuzand cu blandete lumina in camera in care citesti, luminile suspendate au devenit de-a lungul timpului mult mai mult decat un simplu bulb legat de un cablu. Mai jos puteti admira o colectie de 30 de tipuri de lumini suspendate: unele artistice, altele extrem de versatile dar toate avand ceva foarte special.

Printre ele se numara si lustra „Seriile Betty”Designlush (poza nr. 9 col 2) care este facuta din fibra sintetica laminata desi pare compusa din fasii delicate de panglici usor ondulate si care s-ar integra perfect atat intr-un spatiu rezidential cat si intr-unul comercial.

Lampa de Carbon 451Marcus Tremonto (poza nr. 10 col 3) este o piesa confectionata din fibra de carbon care imprumuta cele mai importante calitati ale acestui material: rezistenta si luminozitate astfel incat rezultatul consta in onduleuri complexe de efect.

O lampa la fel de interesanta este si „Lampa suspendata decupata” – ALT Lucialternative (poza nr. 3 col 1) care are mesaje decupate de-a lungul marginii de jos a abajurului. Cuvintele in italiana marcheaza continuarea unei ere in care cuvintele arata cel mai bine atunci cand sunt puse la vedere.

Sursa foto: www.freshome.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *