Lenjerii de pat Lacoste

Lacoste este un nume care nu mai are nevoie de introduceri pentru orice persoana care are cele mai mici notiuni despre moda. Crocodilul este un simbol al elegantei si exclusivitatii cunoscut de marea majoritate, insa cati dintre dumneavoastra stiati si de lenjeriile de pat create de companie?

Compania franceza fondata in 1933 este specializata in articole vestimentare, parfumuri, incaltaminte, ceasuri, faimoasele tricouri de tennis si multe altele. Insa de curand, acestia au lansat o gama de lenjerii de pat si prosoape. Renumitul logo infatisand un crocodil poate fi vazut pe toate creatiile companiei.

Gama de lenjerii de pat Lacoste este caracterizata de utilizarea unor materiale de cea mai inalta calitate si de un proces de productie dureros de precis. Totul, pentru confortul si placerea dumneavoastra. De apreciat e si numarul generos de modele disponibile, culorile deosebite alese atent, dar si capacitatea companiei de a raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra. Mentionez ca toate lenjeriile sunt realizate 100% din bumbac egiptean, astfel incat se vor dovedi extrem de confortabile si rezistente de-a lungul anilor. Mai mult chiar, odata cu noul sistem, este posibil sa comandati online si acestea vor fi livrate la usa dumneavoastra. Amenajari interioare.

Puteti gasi si aici o lenjerie de calitate : http://www.expert-saltele.ro/lenjerii-de-pat-deluxe-satin-shadow-verde-tac/

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *