Interiorul unui yacht care ne-a atras atentia

Yachturile nu intra in categoria design interior, dar am considerat ca trebuie facuta o exceptie in acest caz. Red Dragon este o ambarcatiune cu vele de 52 de metri, cu un interior contemporan deosebit de luxos. Acesta a fost construit de Alloy Yachts si proiectat de Wilmotte & Associates.


Aceasta creatie impresionanta este pe atat de frumoasa pe cat este de durabila. Poate atinge o viteza maxima de 15.3 noduri, avand o viteza de croaziera de 12 noduri. Autonomia este si ea impresionanta, dar nu asta ne-a atras atentia. Interiorul este epic, presarat cu lumini sub piesele de mobilier pentru o camera mai luminoasa. Unele dintre elementele de mobilier par chiar ca plutesc.

Dormitorul principal, precum majoritatea celorlalte camere din yacht, este placat cu piese dreptunghiulare de stejar. Carpetele din matase decoreaza intr-o

maniera luxoasa podeaua din aceasta camera. Exista chiar si un birou, pentru cei care nu scapa de munca nici pe yacht. Liniile rafinate ale exteriorului se regasesc si in interior, care arata cu atat mai bine, daca luam in considerare ca aceasta companie de design nu a proiectat un yacht pana acum.

Sursa imagini http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *