Idei pentru curtea interioara

Spatiul exterior este foarte important pentru cei care locuiesc in vile, iar gradinile interioare pot reprezenta un spatiu de relaxare in aer liber, pastrand totusi o doza impresionanta de intimitate.

Tocmai de aceea trebuie sa alegi atent elementele care vor decora bucatica ta de natura. Gradina, o mini-piscina, mobilier de gradina si altele sunt printre cele mai indicate optiuni. Poti sa optezi pentru beton care sa incadreze spatiile verzi, acestea putand chiar sa intruchipeze o pista naturala catre o zona de mese sau o cascada artificiala.

De asemenea, ar trebui sa fii entuziasmat de o curte cu un format geometric inegal, acesta putandu-se dovedi o oportunitata deosebita pentru a iti lasa liber spiritul creativ. Poti sa iti imparti efortul pe nivele, rezultatul final fiind o jungla urbana ce nu poate fi contestata de niciun design simetric. Un alt concept interesant este cel al focurilor amenajate in beton, care va vor lumina curtea interioara intr-o maniera foarte sic. Iar pentru cei cu ambitii, un jacuzzi in gradina este intotdeauna o idee buna…

Sursa imagini: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *