Idei pentru burlaci

Cand te gandesti la o resedinta in care sta un barbat singur, cuvantul dezordine este probabil printre primele care iti vin in minte, cel putin atat timp cat acesta nu are menajera sau nu este pasionat de curatenie. Insa conceptul vestic de “bachelor pad” are alte implicatii: este o locuinta luxoasa, destinata vietii unui barbat independent, care apreciaza spatiile mari si designul modern. In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva sugestii, atat vizuale cat si scrise, pentru asemenea locatii.

Orice casa de burlac care se respecta trebuie sa aibe o zona de dimensiuni generoase pentru divertisment. Deci, un living spatios este absolut necesar, pentru a putea depozita un televizor mare, si toate gadgeturile necesare pentru gaming, home cinema etc. Ar fi bine totodata sa ascundeti firele, pentru ca nimanui nu ii plac. Panourile texturate pentru pereti pot aduce personalitate spatiului, in cazul in care aceasta lipseste (nu ca nu ai avea tu indeajuns de multa). De asemenea, e recomandat sa ai spatii speciale pentru depozitarea CD-urilor si revistelor.

In ceea ce priveste mobilierul, e bine sa il indepartezi de pereti. Mai mult chiar, daca muti canapeaua spre centrul camerei, creezi impresia unui spatiu mai mare. De asemenea, in afara de panourile texturate poti opta si pentru fotografii si tablouri, insa atentie la alegerile cromatice, alb/negru este in marea majoritate a cazurilor cea mai buna alegere.

Sursa imagini: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *