Design interior Cafenea/Club

Astazi va voi prezenta o lucrare de design interior a agentiei AttiCreative pentru o cafenea destul de cunoscuta din Bacau – Café du Théâtre – o amenajare interioara in care s-a optat atat pentru un stil avangardist cat si pentru lux, clasicism.

Insa pana a prezenta lucrarea de design interior pentru Café du Théâtre, mai intai va voi face o mica prezentare asupra a cum trebuie abordat designul interior pentru cafenele.

Daca vrei sa realizezi un design interior pentru cluburi/cafenele de invidiat, atunci trebuie sa ai in minte un singur cuvant – ergonomie. Ergonomia este disciplina care studiaza relatia dintre om si mediul de munca.

Designul interior al unei cafenele trebuie sa ofere un bun spatiu de miscare atat pentru clienti cat si pentru echipa ce lucreaza in cafenea. Este esential ca membrii echipei sa nu se blocheze unii pe altii, facandu-le munca mai eficienta. Daca treaba lor are o anumita fluctuatie atunci vor fi capabili sa serveasca mai multi clienti si vor avea destul timp in a se axa pe interactivitatea cu acestia, oferind clientilor acea senzatie de familiarizare care ii vor face sa revina in cafeneaua noastra.

Al doilea aspect esential in amenajarea interioara a unei cafenele il constituie insusi tipul designului si arhitectura incaperii. Amenajarile negandite, necalculate, cu siguranta nu iti vor aduce mai multi clienti. Trebuie sa ne gandim la culoare, coridoare bine gandite incat clientii care vin sa nu se ciocneasca cu cei care pleaca, trebuie sa avem destul spatiu intre mese incat clientii de la o masa sa nu fie nevoiti sa se ridice de pe scaun cand vor sa plece altiii de la alta masa. Chiar am putea avea coridoare si separeuri. Depinde si de volumul spatiului ce urmeaza a fi amenajat.

AttiCreative, pentru lucrarea de design interior a Café du Théâtre a avut destul spatiu la dispozitie, incat daca priviti pozele putem observa 3 incaperi voluminoase diferite, ce trateaza clientul diferit. Cand clientul deschide usa cafenelei, va fi intampinat de un design formal, clasic, avand posibilitatea sa ramana in aceasta incapere sau sa aleaga una din celalalte doua care au un stil total diferit, bazandu-se mai mult pe stilul unui Pub cu tenta americana. Va las sa analizati pozele si fiti liberi sa va spuneti parerea.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *