Decorarea casei, o adevarata provocare

Amenajarea propriului camin este o adevarata provocare, mai ales datorita faptului ca oricine isi doreste sa aiba un camin cat mai primitor, in care sa se simta bine si care sa il reprezinte. Ei bine, pentru o casa de vis nu conteaza numai planurile si constructia, ci cea mai importanta parte o reprezinta cea a decorarii.
Sa iti decorezi fiecare incapere din casa este de foarte multe ori o activitate solicitanta, nu doar din punct de vedere fizic, ci si din punct de vedere creativ deoarece veti avea nevoie de un dram de imaginatie.
Bineinteles ca prima camera cu care veti incepe este camera de zi

sau living-ul cum este numita in prezent. Aici veti putea sta cu toti prietenii dumneavoastra, veti putea citi sau pur si simplu va veti putea relaxa. Mobila ar trebui sa confere incaperii senzatia de luminozitate, nu de incarcare a camerei.
Deasemenea, dormitorul este o camera vizata de la inceput. Pentru dormitorul dumneavoastra puteti alege elemente de decor simple, dar care sa va aminteasca de momentele frumoase cum ar fi colaje cu fotografii sau portrete. Patul trebuie sa fie incapator si extrem de comod, pentru ca de el poate depinde sanatatea dumneavoastra. O saltea de calitate reprezinta o investitie si trebuie pus ape primul plan. Daca vreti sa alegeti un covor pentru dormitor atunci puteti sa il asortati cu draperia pentru ca decorul sa fie unul unitar. Noile tendinte arata ca un covor oval este alegea ideala pentru un dormitor modern.
Pentru dormitorul celor mici trebuie sa alegem elemente de decor colorate, vesele, atractive, dar si o mobila practica care sa nu ocupe foarte mult spatiu. In magazine veti gasi covoare pentru copii cu diferite personaje de la desene animate, sau pur si simplu covoare colorate de care cei mici cu siguranta vor fi incantati, trebuie asortate cu o draperie vesela. Pentru pereti puteti folosi un tapet colorat.
Bucataria trebuie amenajata util si colorata in culori deschise. Daca avem un buget ridicat putem inlocui echipamentele electrocasnice clasice cu unele colorate si de dimensiuni in concordanta cu restul bucatariei. Este important sa punem accent si pe spatiile de depozitare, indispensabile in bucatarie.
Nu trebuie neglijata nici baia, care trebuie mobilata practic. Un dulapior incapator si un covor special pentru baie ne vor face diminetile mai relaxante.
Caminul fiecaruia trebuie sa fie amenajat in asa fel incat sa dea senzatia de spatiu, de liniste si de confort, si elementele de decor reflecta personalitatea dumneavoastra.
Nu uitati faptul ca atunci cand va decorati casa trebuie sa va ganditi la nevoile dumneavoastra si ale familiei, deoarece numai asa veti obtine un decor de nota 10!

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *