Cum sa iti amenajezi un living modern

Cum sa iti amenajezi un living modernLivingul este incaperea in care petreci cel mai mult timp. Acesta trebuie sa fie spatiul perfect in care sa iti primesti musafirii, tot aici poti sa iti amenajezi un birou sau un loc in care sa te relaxezi.

Proiectul de amenajare trebuie sa aiba loc inca din momentul realizarii construiei locuintei. Acceseaza http://www.wonder.ro/articole/casa-si-gradina/ pentru a descoperi mai multe despre amenajari.

    Ce reprezinta livingul?

Asa cum probabil stii, livingul este o camera special amenajata in care se serveste masa. Aceasta camera este mobilata cu masa, scaune si cu o canapea, un televizor si diverse piese de mobilier care au rolul de a infrumuseta incaperea.

Aceasta este o camera de zi in care te vei simti relaxat si in care poti servi masa sau poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti amenajezi livingul

Amenajarea pieselor de mobilier

Conteaza foarte mult sa iti faci o idee despre cum vrei sa arate livingul tau. Daca ai un stil bine definit atunci tot ce ai de facut este sa cauti piesele de mobilier care sa se potriveasca cu stilul ales de tine. Poti chiar sa sa faci un colaj din mai multe fotografii pentru a-ti da seama cum va arata rezultatul final.

Dimensiunea mobilierului

Dimensiunile sunt foarte importante atunci cand ai un spatiu limitat in care trebuie sa te incadrezi. Ai nevoie sa gasesti piese de mobilier care sa se incadreze in spatiul pe care il ai liber. Nu are sens sa iti iei piese de mobilier mari care sa iti aglomereze camera. In plus este recomandat sa le aranjezi astfel incat sa ai camera dotata cu produsele care iti sunt utile. Nu lasa camera goala dar nici sa o aglomerezi mai mult decat este cazul.

Punctul de atractie

Orice incapere trebuie sa aiba unul sau chiar doua puncte de atractie. Intr-un living un punct de atractie poate fi un semineu sau daca doresti sa mergi pe traditional punctul de atractie poate fi o masa cu niste scaune  realizate cat mai traditional. Trebuie sa stii pe ce anume doresti sa te focusezi si cum sa il scoti in evidenta in cel mai frumos mod posibil.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *