Cum sa castigi spatiu in interior
|Spatiul in interior se poate crea in functie de abilitatea cu care noi cream spatii functionale, amenajam diverse spatii de depozitare sau punem in valoare colturile intunecate.
Baia:
Instaland o cabina din plastic turnat ce poate adaposti toate echipamentele sanitare, robinetele si accesoriile. In mare parte
nightmare using of really.
versiunile cele mai compacte ocupa aproximativ 1m² si nu ramane decat sa se realizeze bransamentele. Exista deasemenea montabile doar in colturi anumite modele de chiuvete, si cabine de dus de dimensiuni mici.
Dormitorul:
Sunt diversetipuri de paturi ce prezinta elemente ingenioase: canapele extensibile, paturi rabatabile in dulapuri de perete sau paturi suprapuse. In cazul paturilor pentru copii, fabricantii propun “camere compleete”, care contin un birou si spatii pentru depozitare.
Livingul:
Fata de mesele pliante cele escamotabile sunt mult mai ingenioase. Pot fi reglate la inaltimea dorita. Exista si mese pliante ce pot adaposti seturi de 4 scaune sau banchete cu latimea de 30cm, la care se pot aseaza intre 8 si 10 persoane.
Bucataria:
Acum sunt la moda bucatariile ce integreaza corpurile de bucatarie (aragaz, grigider, cuptorul cu microunde sau chiar si hota cu masina de spalat vase) intr-un dulap ce se poate inchide/deschide cu un oblon rulant.
Spatii de depozitare:
Puteti alege dulapuri la comanda si corpuri modulare adaptabile dupa spatiu, imaginatie si buget. Hainele ocupa de ce mai multe ori spatiul de depozitare cel mai mare intr-o locuinta. O solutie eficienta ar fi amenajarea unui dulap in perete dar daca nu dispuneti de spatiu suficient, cautati module, compuse dintr-un modul vertical cu o tija reglabila si rafturi. Usile pot fi glisante pe sine sau sa aiba forma unor obloane rulante.