Cum poti amenaja o gradina

Cum poti amenaja o gradinaAmenajarea gradinii este o etapa care trebuie sa fie cat mai bine definita. Este recomandat sa te informezi inainte de a incepe proiectul gradinii tale. Acceseaza https://www.site-pedia.ro/2-Casa-Gradina/ pentru a descoperi cat mai multe informatii despre gradini.

   Etapele amenajarii unei gradini

Etapa 1 – Design

In prima etapa este recomandat sa strangi cat mai multe informatii despre cum trebuie sa arate gradina ta.  Este foarte important sa fi cat mai bine informat daca vrei sa ai parte de o gradina de-a dreptul superba. Trebuie sa strangi cat mai multe informatii despre gradini si doar asa vei reusi sa iti faci o idee despre cum ti-ai dori sa arate si ce stil sa adopti.

Alege stilul de gradina perfect pentru tine

Gradina moderna, geometrica este o gradina eleganta, minimalista in linii drepte care se potriveste caselor impozante.

Gradina in stil liber, este o gradina simpla dar care este incarcata cu flori. Aceasta reuseste sa creeze o atmosfera familiala si intima. Pe langa asta gradina in stil liber este mult mai potrivita caselor din mediul rural.

Gradina mediteraneeana este recomandata pentru acele persoane care sunt mereu cu gandul la mare. Acest tip de gradina trebuie sa contina cat mai multe ierburi ornamentale, lavanda, ienuperi da si alte plante care sunt specifice climatului mediteranean.

Gradina montana –  este o gradina care trebuie sa ramana verde tot timpul anului si care trebuie sa te duca cu gandul la munte si la padurile de conifere. Trebuie sa adopti acest stil in toata gradina si poti chiar sa folosesti acele conuri specifice muntilor.

Gradina japoneza este un loc in care poti medita si care iti va oferi sursele necesare de inspiratie si de relaxare.

Etapa 2 – Amenajarea gradinii

Este o etapa complexa de care trebuie sa te ocupi mai mult decat iti poti da seama. Ai nevoie sa stii exact unde iti doresti sa ajunga fiecare produs si care va fi rolul lor in gradina ta.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *