Cum ne alegem urmatorul set de lenjerii de pat

lenjerii_de_patDaca sunteti in cautare de lenjerii de pat, dar nu stiti exact ce alegere sa faceti, atunci nu trebuie sa va faceti griji. Prin intermediul acestui articol veti putea deslusi secretele unei alegeri bine facute atunci cand vine vorba de urmatorul dumneavoastra set de asternuturi.

Daca pana acum cativa ani, asternuturile albe, simple, din bumbac aspru, nu foarte rafinat si nu foarte rezistent erau alegerea comuna pentru toti cei care doreau sa isi achizitioneze un nou set de lenjerii de pat, acum puteti alege dintr-o adevarata pletora de asternuturi cu proprietati diferite. Bumbacul clasic a fost inlocuit de varianta sa imbunatatita, bumbacul satinat. Acesta este tratat prin procedee de manufacturare complexe pentru ca acesta sa fie mai fin, sa ofere o senzatie mai placuta la atingere si sa fie mai rezistent la spalari dese si la utilizarea in timp.

Desi bumbacul satinat, sau dublu satinat sunt doua dintre cele mai populare alegeri atunci cand vine vorba de lenjeriile de pat si acestea, la randul lor au suferit diverse modificari pentru a le fi accentuate proprietatile. Unul dintre cele mai bune exemple, care este de asemenea un material foarte popular in randul parintilor care cumpara lenjerii de pat pentru copii, este finetul. Acesta este rezistent, mentine foarte bine culoarea pe un timp indelungat, iar modul in care sunt dispuse fibrele sale il determina sa fie un material foarte pufos si fin.

Finetul este perfect pentru acele asternuturi care vor fi asezate pe patutul celor mici datorita faptului ca este un material foarte placut la atingere care instiga la relaxare si odihna. Finetul poate fi decorat de asemenea si cu culori vii, sau design-uri indraznete strict datorita capacitatii sale uluitoare de a pastra culoarea. De asemenea, datorita modului inovator prin care fibrele de bumbac 100% sunt pozitionate in materialul finet, acesta poate fi utilizat atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Nu retine umezeala, deci vara puteti fi siguri ca veti evita orice situatii neplacute pe timpul noptii, iar iarna, finetul va mentine o temperatura constanta pe parcursul noptii, fapt care va va permite sa aveti un somn confortabil.

Bumbacul satinat si finetul sunt doar doua dintre variatiile principale ale clasicului material care a fost asternut pe paturile noastre inca de la inceputul civilizatiei. Acum, puteti alege urmatorul set de lenjerii de pat mai usor, stiind proprietatile materialelor cele mai populare, design-ul bineinteles ramane la alegerea dumneavoastra. Ca si reguli principale, trebuie sa aveti in vedere faptul ca lenjeria de pat trebuie sa se asorteze cu interiorul camerei unde va fi folosita, dar nu trebuie sa atraga atentia prea mult. Discretia este cuvantul principal atunci cand alegeti culoarea urmatorului set de lenjerii de pat.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *