Cum ar trebui sa arate noul spatiu de lucru de la eBay

Compania Valerio Dewalt Train Associates a colaborat de curand cu echipa interna de la eBay pentru a crea un prototip al viitorului spatiu de lucru al companiei, axat pe zonele de lucru flexibile. Scopul a fost de a crea spatii care pot fi reconfigurate usor de echipele de lucru, pentru a raspunde cerintelor acestora.

Procesul de design a fost unul foarte bine documentat, incepand cu un studiu realizat pe un esantion de 5.000 de angajati ai companiei eBay care si-au exprimat parerile despre actualele spatii de lucru, si cu un tur al altor sediilor de lucru al altor companii tehnologice si al practicilor de design ale acestora. Ce a rezultat? Un spatiu de lucru ergonomic, ecologic, care are ca scop principal gazduirea unei activitati productive a angajatilor companiei.

Noile spatii de lucru corespund strategiilor alternative de birou ale companiei, cum ar fi statiile de vizitare care permit vizitatorilor din cadrul altor companii sa colaboreze la fata locului, in locul locatiei exterioare pusa la dispozitie anterior de companie. In concluzie, noile spatii de lucru au fost gandite special pentru a imbunatati procesul de comunicare si colaborare. Amenajari interioare.

Sursa imagninii: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *