Cum alegi cel mai bun robot de bucatarie

Cum alegi cel mai bun robot de bucatarie

Robotul de bucatarie este esential in orice locuinta. Acesta a aparut in anul 1946 si de-a lungul timpului a avut parte de numeroase imbunatatiri. Acceseaza ponturifierbinti.com pentru mai multe informatii despre istoria robotului de bucatarie.

    Aspectele la care trebuie sa acorzi importanta atunci cand iti alegi un robot de bucatarie

Modul in care acesta functioneaza

Robotul de bucatarie are functii mai complexe. Pe langa faptul ca acesta toaca si macina mai poate felia sau stoarce fructe. Acesta cuprinde mai multe functii iar asta il face sa inlocuiasca cu succes multe alte produse de care te foloseai in bucatarie.

Cumpara un robot de bucatarie complex si calitativ si vei avea parte de un spatiu mai mare in bucatarie.

Functiile pe care le detine

Ca robotul de bucatarie sa fie cat mai calitativ trebuie sa aiba foarte multe functii. Printre cele mai importante functii enumeram: tocatul si maruntitul alimentelor, felierea alimentelor, rasnire, amestecul ingredientelor, framantarea aluatului sau storsul fructelor.

Puterea motorului

Atunci cand alegi un robot de bucatarie trebuie sa acorzi importanta motorului. Cu cat acesta este mai puternic cu atat robotul de bucatarie va fi mai bun. Daca vrei sa il folosesti pentru mai multe operatiuni atunci trebuie sa alegi un robot de bucatarie cu o putere cuprinsa intre 700 W si 800 W.  Daca totusi vrei sa beneficiezi de cel mai inalt nivel de calitate atunci alege un produs cu o putere de 1000 de W.

Treptele de viteza si nivelul de zgomot

Treptele de viteza sunt esentiale, trebuie sa poti creste intensitatea vitezei in functie de nevoile tale. Ca sa te poti bucura de un robot de bucatarie asa cum iti doresti, acesta trebuie sa aiba intre 3 si 8 trepte de viteze.

Nivelul de zgomot este foarte important. In cazul in care vrei un produs silentios alege unul care sa aiba un nivel de zgomot cuprins intre 70 si 75 dB.

Curatarea usoara

In mod sigur nu iti doresti sa petrece ore in sir incercand sa iti cureti robotul de bucatarie de aceea trebuie sa optezi pentru un produs care sa se poata curata usor. Gandeste-te ca va trebui sa cureti fiecare accesoriu pe care l-ai folosit, trebuie sa te gandesti daca ai dispozitia necesara pentru asta sau nu.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *