Cum alegi cadoul de Craciun pentru cineva care tocmai si-a amenajat locuinta

poza6articolCriteriuNu stiu cum se intampla prin alte parti, dar in Romania exista traditia sa oferi un cadou mai special pentru cineva care petrece Craciunul intr-o casa noua.

Chiar daca vorbim de un nou apartament, sau o vila, sau poate ca adresa persoanei care urmeaza sa primeasca cadoul a ramas aceeasi dar a reamenajat locuinta complet ( Poate ca era un apartament nedecomandat si l-a transformat intr-unul compartimentat, sau invers), ideea este ca sunt cateva cutume cand vorbim de – ,,a duce cadou de Craciun cuiva de casa noua”.

Daca nu ai inspiratie pentru Idei de cadouri pentru Craciun, poti sa urmaresti aceste randuri, cu siguranta vei gasi sfaturi utile si pentru tine.

Cum trebuie sa fie cadoul de Craciun de casa noua?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui cadou de Craciun pentru cineva care tocmai s-a mutat sau si-a reamanajat locuinta radical, este ca acel cadou trebuie sa ramana amintire, sa fie util, placut dar si elegant si pretios.

Indiferent ca vorbim de cadouri pentru femei sau cadouri pentru barbati,

ideal ar fi ca acel cadou sa poate fi folosit in casa de catre ambii partenerui sau proprietari, sau sa dea un vibe energetic interesant locuintei sau living-ului, sau meselor petrecute in familia respectiva.

Daca proprietarii sunt persoane cu gusturi rafinate, atunci cadoul trebuie sa fie pe masura

Ca sa iti fie mai usor atunci cand vrei sa iei un cadou de Craciun de casa noua, trebuie sa te gandesti la obiceiurile culinare are persoanelor care locuiesc in acel imobil, sa te gandesti la stilul lor de viata.

Daca sunt persoane rafinate cu gusturi extravagante, daca stii ca unul dintre ei e pasionat de zona culinara, poti sa optezi pentru niste boluri pentru caviar placate cu aur. Daca cauti ceva aparte, o combinatie de vintage si modern, poti sa incerci site-ul Borealy.ro.

Sau, daca stii ca el e pasionat de bauturi fine, poti alege un incalzitor de cognac placat cu argint sau un glob pamantesc care se transforma in frapiera pentru bauturi spumante, prosecco, cava sau sampanie. Un glob de tip bar va oferi un plus de eleganta camerei recent amenajate si e un cadou ideal daca proprietarul locuintei are in jur de 40 de ani.

Opteaza pentru un cadou original de lux, atunci cand nu vrei sa gresesti

In cazul in care tocmai te-ai angajat la o firma in board-ul de conducere si afli ca seful tau da o petrecere de casa noua si esti invitat si tu, e firesc sa nu cunosti foarte multe detalii despre seful tau si stilul sau de viata.

Daca vrei sa impresionezi si sa nu gresesti, opteaza pentru un cadou original, alege un elefant placat cu argint. Elefantul este simbolul prosperitatii in orice casa, iar un astfel de gest il va impresiona pe superiorul tau direct.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *