Ce obiecte ar trebui sa pastrezi intr-un seif?

seifuriDe cele mai multe ori oamenii pastreaza in seif obiecte care isi au locul in alta parte. Acestea includ obiecte de valoare care nu sunt inventariate, documente de care au nevoie foarte rar si sume mari de numerar. Alte articole, cum ar fi asigurari si obiecte mostenite care sunt foarte valoroase, ar trebui depozitate intr-un loc sigur, dar care sunt obiectele pe care le poti pastra in seiful de acasa si care sunt articolele care ar trebui depuse intr-o caseta de valori la banca?

Ce ar trebui sa pastrezi in seiful de acasa?

Atunci cand doresti sa achizitionezi un seif, trebuie sa iei in considerare lucrurile pe care doresti sa le pastrezi in siguranta si volumul acestora. Trebuie sa te informezi inainte de a cumpara un produs pentru siguranta obiectelor tale, avand in vedere faptul ca pe piata sunt disponibile foarte multe modele de seifuri. Daca nu esti sigur de unde sa incepi cautarea, iti propunem sa vezi aici mai multe seifuri. Iata care sunt articolele pe care le poti pastra in siguranta in casa daca alegi seiful potrivit:

  • Carduri
  • Pasapoarte
  • Polite de asigurare
  • Documente si titluri de proprietate
  • Bijuterii si sume mici de numerar

In cazul in care alegi un seif antifoc care este ancorat in podea, atunci poti pastra in siguranta orice obiect de valoare pe care il detii, inclusiv documente importante si dispozitive media.

Ce ar trebui sa depozitezi intr-un seif antifoc si antiefractie?

Daca exista documente de care ai nevoie des si urgent, acestea pot fi pastrate in siguranta acasa intr-un seif antifoc. Astfel, ai garantia ca politele de asigurare, cardurile de credit, acte de imputernicire care iti dau dreptul sa iei decizii medicale de urgenta pentru o ruda si orice alt document de care poti avea nevoie oricand, sunt pastrate in siguranta in casa ta in caz de efractie sau incendiu. Intrucat bancile nu sunt deschise non-stop, un seif antifoc este cea mai buna alegere pentru pastrarea la indemana a documentelor importante si a numerarului de urgenta.

Unde ar trebui sa instalezi seiful?

Este foarte important sa alegi locul potrivit pentru un seif, pentru a te asigura ca persoanele neautorizate nu vor avea acces usor la obiectele tale de valoare. Daca intentionezi sa pastrezi intr-un seif obiecte valoroase pe care le utilizezi in fiecare zi, atunci alege un seif incastrabil in perete, astfel incat sa iti ofere acces usor la tot ceea ce ai nevoie dar care sa nu fie vizibil pentru oricine iti calca pragul. Un seif de perete poate fi ascuns sub un tablou, o oglinda sau o piesa de mobilier, fiind cea mai buna modalitate de a pastra la indemana toate obiectele si actele importante.

Daca pastrezi in seif obiecte de valoare si acte de care nu ai nevoie des, atunci poti alege un seif antiefractie cu prindere in podea, care poate fi instalat in incaperi si locuri mai retrase. Poti apela oricand la experti daca ai nevoie de indrumare, in special in cazul in care alegi un seif cu o greutate mare si nu poate fi sustinut de orice tip de podea sau piesa de mobilier.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *