Canapele noi vs retapitare canapele

Vine o vreme cand aspectul mobilierului din casa nu mai corespunde gusturilor actuale sau se deterioreaza dincolo de limita suportabilului. Aici intervine dilema: sa cumparati canapele si fotolii noi sau sa incercati sa le reconditionati pe cele actuale.
Fiecare alegere are aspectele sale si tine cont de cat de mult doriti sa investiti in aceste obiecte.

Canapele noi

Un set de canapele noi costa destul de mult, ajungand si la preturi de cateva mii de lei daca nu chiar peste zece mii de lei in cazul canapelelor de firma realizate din piele naturala.
Avantajul cumpararii unui nou set de canapele este ca puteti alege un alt model, alte dimensiuni sau o alta configuratie (canapea cu fotolii, canapea fixa sau extensibila, canapea de colt sau cu sezlong pe partea stanga sau pe partea dreapta).
Pretul este de obicei destul de ridicat daca alegem sa cumparam un set nou.

Canapele retapitate

Daca bugetul nu permite cheltuirea unei sume importante aveti la dispozitie retapitarea canapelelor actuale. Aceasta varianta se realizeaza cu costuri mai reduse decat prima optiune.
Se pastreaza forma actuala a canapelei dar se schimba total sau partial aspectul exterior prin inlocuirea tapiteriei vechi cu una realizata din materiale noi. Aici intervine avantajul ca aveti la dispozitie o varietate mare de materiale, limitarile fiind impuse doar de oferta de stofe sau piele.

Canapelele si fotoliile isi pot schimba infatisarea prin retapitare, retapitare ce poate fi totala sau partiala. Puteti inlocui complet tapitaria veche sau sau puteti pastra anumite parti ale acesteia (panouri laterale, brate, spatare sau sezute). Acest lucru va ofera posibilitatea de a obtine o combinatie de culori sau chiar de materiale.
Puteti combina stofa cu piele ecologica sau cu piele naturala.
Puteti stabili de comun acord cu tapiterul ce urmeaza a fi retapitat si ce ramane la fel in cazul retapitarii partiale. Nu ezitati sa cereti sfaturi tapiterului cu privire la posibilitatile de executie sau la diferite alte aspecte ce tin de mobilierul Dvs. Cu siguranta experienta tapiterului in domeniu va va oferi informatii despre ce ati dori si solutii la aspectele mentionate de Dvs.

Retapitarea unor canapele mai vechi dar inca functionale este mult mai rentabila decat achizitionarea unora noi magazin. Retapitarea canapelelor este un proces care necesita indemanare si experienta ce nu poate fi facut fara uneltele necesare sau de oricine. Daca aveti nevoie de servicii de retapitare nu incercati sa rezolvati Dvs. problema, exista riscul de a inrautati situatia. Pentru asta apelati la ajutorul unui tapiter calificat.

Informatii suplimentare despre retapitare canapele gasiti la adresa de mai jos:
http://www.reparatii-canapele.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *