Camere ideale pentru tinerii creativi

Camera unui tanar, mai ales a unuia care este la varsta adolescentei, trebuie sa fie un loc care sa ii poata oferi confort, placere si detasare de tot ceea ce se intampla in jur. Practic, trebuie sa fie locul care sa reprezinte personalitatea tanarului respectiv. Aici, fiecare copil trebuie sa se simta confortabil, in siguranta si inspirat, pentru a lucra pentru scoala sau pentru a-si gasi scopul pentru viitor.

Este esential, asadar, ca aceasta sa fie amenajata intr-un mod cat mai placut, in asa fel incat sa fie vibranta si sa se potriveasca cu tineretea celui care o ocupa.

Iti prezentam cateva camere care ar fi perfecte pentru a fi ocupate de adolescenti:

1) Prima camera este vizualizata si creata de catre Pavel Vetrov si se axeaza pe contrastul dintre galben si negru. Acesta atrage imediat atentia si este ideal pentru a genera creativitate. Este un loc deosebit pentru relaxare si in acelasi timp pentru o relaxare maxima.

2) Cea de-a doua camera este total diferita si este imaginata de Svitlana Petelko. Este o camera mult mai moderna, care combina mai multe culori, precum griul, verdele si portocaliul. Peretele cu model de caramida exterioara este perfect pentru a oferi unicitate si in acelasi timp pentru a inspira. Aceasta camera este eleganta si in acelasi timp denota inocenta.

3) Cea de-a treia camera este mult mai luminoasa si este realizata in asa fel incat sa transforme locul intr-unul foarte creativ. Podeaua realizata din forme geometrice colorate, ofera personalitate si culoare camerei, aducand un plus de energie. Este o camera care incurajeaza fiecare aspect de inteligenta si o gandire cat mai libera.

Este extrem de important ca locul in care isi petrece timpul liber un adolescent sa fie cat mai potrivit personalitatii sale. Din acest motiv, inainte de a-i amenaja camera, este bine sa ii ceri parerea.

Toate pozele au fost preluate de pe www.homedesigning.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *