Bucatariile gandite logic!

Bucatariile sunt locurile cel mai greu de pastrat curate din casa. Ele sunt constant folosite si imediat dup ace ai facut curatenie, ai spalat vasele si ai pus totul prin dulapuri, urmeaza o noua masa si ciclul se repeta. Apoi sunt toate dispozitivele si electrocasnicele pe care le folosesti cu regularitate si pe care ai nevoie sa le tii la indemana, nu ascunse undeva in spatele dulapului, totusi atunci cand nu le folosesti, ele ocupa suprafete importante. Cablurile lor te incurca oriunde le-ai pune. Acum exista o bucatarie care adreseaza toate aceste probleme.

Logica Kitchen (Valcucine), reprezinta varianta noua si imbunatatita a bucatariei lansate in 1996 de producatorul Italian. La momentul respective, Valcucine a revolutionat ergonomia cand a introdus Logica cu 80 cm adancime si cu sectiunea din spate echipata, sertare detasabile si unitati de perete cu usi care se ridica.

Ca urmare a cercetarilor amanuntinte referitor la solicitarile clientilor si folosirea bucatariilor traditionale, Valcucine a perfectionat cateva lucruri la Logica, fapt ce a condus la o interactiune imbunatatita intre utilizator si “sistemul” de bucatarie.

Sursa foto: www.freshome.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *