Birourile Google din Londra

Trebuie sa recunosc faptul ca titlul este destul de vag, pentru ca ma voi referi in principal la noul etaj 4 al sediului Google din Victoria, Londra, renovat recent. Acest spatiu exteraordinar are la baza imbinarea dintre productivitate si divertisment. Creativitatea este incurajata, angajatii se vor simti cu siguranta confortabil.


Spatiul deschis permite o interactiune adevarata intre echipele de specialisti. Este incurajata comunicarea si colaborarea, dar si relaxarea. Au la dispozitie console de jocuri, televizoare si chiar o masa de biliard. Instrumentele muzicale sunt si ele acolo, o sala de forta nu lipseste nici ea, iar gradina vine ca o incununare a unui decor desprins parca dintr-un film fantezist.

Ceea ce e grozav la acest spatiu e ca in doar cateva minute poti trece din zonele rezervate conferintelor video catre zonele de relaxare. Peste tot sunt panouri unde angajatii isi pot trece ideile in clipa in care acestea se nasc, pentru ca mai apoi sa fie discutate din confortul unor canapele uriase. Avand in vedere toate aceste dotari, nu mai este de mirare ca Google se bucura de un asa de mare succes, pentru ca un angajat fericit e un angajat productiv, nu?

Sursa imagini: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *