Bai de lux in detalii impresionante

Chiar daca nu ne petrecem atat de mult timp in baie, cum o facem, spre exemplu, in dormitor, incaperea unde ne spalam si unde ne satisfacem nevoile fiziologice trebuie sa fie cat se poate de confortabile. Indiferent ca ne spalam pe fata, ne barbierim sau ne spalam pe cap, o baie frumoasa, cu o multime de detalii luxuriante poate sa fie extrem de placuta si de relaxanta.

Din acest motiv, exista oameni care au creat idei de bai impresionante. Iata cateva idei si detalii despre ele:

1) Prima baie prezentata este o punere in opera a unei pesteri sapate in stanca. Este extrem de inspirata si este foarte placuta, fiind ideala pentru a reprezenta baia unui barbat. Peretii care seamana cu peretii unei pesteri sunt in contrast total cu elementele ceramice ale chiuvetei  si ale accesoriilor de baie.

2) Cea de-a doua baie prezentata este creata de catre Paul Winds si este moderna si sofisticata. Chiar daca este foarte moderna, are totusi mici detalii retro, din anii 70. Foloseste materiale eco, este foarte confortabila si cu siguranta este deosebit de eleganta. Vei descoperi elemente din lemn natural si elemente de piatra, deosebit de placute pentru vedere si te vei putea bucura de momente excelente in aceasta baie.

3) Cea de-a treia baie este vizualizata de catre Pavel Vetrov si este o baie creata in subsol. Este luxurianta si foarte placuta la vedere, imbinand o multime de elemente de sticla, piele, lemn sau metal. Este o baie in care poti avea liniste si pace, cu o multime de elemente placute.

 

Toate baile prezentate au fost inspirate de pe site-ul www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *