Arta electronica

ART+COM este un grup de designeri specializati in proiectarea unor spatii care sa se potriveasca perfect cu conceptul new media. Acestia au realizat de curand o expozitie digital media accesibila oricui, special pentru a descompune conceptul de durabilitate spre intelegerea tuturor. Acest eveniment a avut loc in cadrul platformei de comunicatii a companiei Volkswagen din Wolfsburg, Danemarca, intitulata Autostadt.

Expozitia “Level Green: The Concept of Sustainability” ii invata pe vizitatori despre schimbarile de climat si consecintele acestui fenoment, despre importanta durabilitatii pentru economia si sanatatea sociala a planetei, si despre abordarea Volkswagen fata de acest concept. J. Mayer H. a proiectat acest centru cu 25 de exponate media, toate permitand vizitatorilor sa invete in mod interactiv despre concept si totodata sa il implementeze in viata lor.

Aceste sculpturi media permit vizitatorilor sa vizualizeze si compare date si cifre cu usurinta. Peretii media interactivi explica teme importante si incurajeaza la informare prin accesul rapid. Instalatiile beneficiaza chiar si de o conexiune personala, astfel incat vizitatorii sa poata reflecta asupra vietii personale. Insa imaginile care urmeaza sunt mai expresive decat mii de cuvinte. Va reamintesc ca discutam despre o expozitie reala, si nu un concept.

Sursa imagninii: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *