Apartamente de dimensiuni mici

Multe dintre apartamentele pe care urmeaza sa le vedeti in continuare sunt mai mari decat multe dintre apartamentele din orasele aglomerate, insa mai presus de toate, reprezinta adevarate exemple de inspiratie pentru cei care vor sa isi manifeste spiritul creativ, chiar daca nu au sufragerii de zeci de metri patrati.

Primele doua apartamente, inchipuite de cei de la Ipnosy Studio, demonstreaza puterea culorilor vibrante intr-un cadru neutru, astfel incat vor atrage cu siguranta ochiul educat, indiferent de dimensiunile imprejurimilor. Utilizarea unei mese rotunde va permite deplasarea mai usoara in jurul acesteia cand nu o folositi, si in multe scenarii, va protejeaza si soldurile.

Aranjarea cat mai extravaganta a rafturilor si cabinetelor pe pereti ofera o impresie de spatiu supradimensionat, atragand atentia catre o perspectiva panoramica a camerei. LED-urile dispuse liniar asigura cu siguranta o iluminare inteligenta a perimetrului. Scaunele captusite se integreaza perfect in decor, permitand o vizualizare neintrerupta.

In urmatorul apartament remarcam umbre de culoare ce vin in variate dimensiuni si forme, pentru un efect special si o senzatie de relaxare. Par incredibil de usoare, indiferent de supradimensiunea formelor.

Iluminarea aditionala in zona inferioara a perimetrului va permite sa va bucurati de adevarata arta a peretilor. Capaneaua in forma de L se muleaza perfect pe perete, economisind spatiul atat de pretios. Mobila de pe pereti respecta si ea acest principiu, mai ales prin rafinament si dimensiuni.

Urmatorul apartament, creat de cei de la Tero Design, incepe si el cu o frumoasa poveste neutra, minimalista, insa utilizarea modelelor dure, precum scaune tapitate, covoare textile si tablouri reci maresc ritmul. Fiecare spatiu din acest apartament este unul deosebit, de la zone de depozitare, pana la scaune si canapele. Unitatile bucatariei sunt mici si de un alb impecabil, iar usile prevazute cu oglinzi generoase, pentru permiterea accesului luminii in orice camera. Intregul decor pare finalizat de solutiile de iluminare ingenioase. Dumneavoastra ce parere aveti de aceste globuri de sticla?\

sursa foto: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *