Amenajeaza in stil modern

Designul contemporan (modern) s-a impus prin linii curate si suprafete netede, fara detalii care sa ingreuneze aspectul incaperii. Insa acest lucru nu inseamna ca locuinta dumneavoastra va arata rece si sterila

S-au dus timpurile cand se purtau amenajarile inghesuite. Astazi se pune accent pe
confort si eficienta in ce priveste accesoriile si elementele indispensabile care dau sentimentul de proaspat si sofisticat. Combinand cinci elemente cheie (culoare, accente metalice, textura, lumina si lemn) puteti obtine un asemenea aspect.

Culoare:

Acest design este adesea structurat pe o paleta de culoni neutre. La varuitul peretilor se merge pe nuante maro, crem sau alb pur. Neutru nu trebuie sa devina sinonim cu plictisitor si deeacea camera trebuie sa aia si mici stropi de culoare cu ajutorul pernutelor decorative sau canapelelor de culoare deschisa. Insa mare grija cu accesoriile pentru ca cheia in designul modern este simplitatea.

Accente metalice:

Nichelul, cromul sau otelul inoxidabil sunt metalele cele mai folosite in designul contemporan, avand finisaje line si netede. Cadrul urban devine astfel foarte usor de obtinut, pentru oricine si in orice camera, folisind diverse accesorii.

Lumina:

In designul contemporan sursele de lumina sunt foarte imporante, deseori vazute ca fiind cheia in lumina unei camere. Sunt pe piata numeroase variante. Spoturile din pardoseala si lampile asezate pe aceasta sunt preferate si deseori componentele metalice si culorile aprinse sunt alese pentru a contrasta cu metalul si culorile neutre ale peretilor.

Lemnul:

La suprafetele din lemn, designul modern aduce in prim plan extremele si se propun ori tonuri foarte inchise ori doarte deshise. Odata inclus lemnul in design, treceti peste masuta de cafea si opriti-va asupra accesoriilor precum ramele, ghivecele sau etajierele.

Textura:

Este deajuns sa adaugati materiale precum matasea, catifeauna, lana sau inul pentru a crea un sentiment de naturalete. Pentru dormitoare exista paturile sau covoarele mai groase la baie puteti alege prosoape pufoase, in culori calde, iar in living se pot pune perne decorative. Stati departe insa de detaliile complicate avand in vedere ca se doreste crearea unui spatiu cu aspect simplu si modern.
Indiferent de caracteristicile designulu modern, locuinta reflecta personalitatea proprietarului si regulile de amenajare interioara pot fi incalcate.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *