Amenajarea Baii by ArtCeram

Compania ArtCeram se adreseaza celor care cauta ceva cu totul deosebit pentru baia lor. Designerilor companiei nu le plac conceptiile clasice de design, si stiu ca singurele bai care ar trebui sa arate la fel sunt cele din institutii. Linii deosebite si idei indraznete aplicate obiectelor care le utilizezi zilnic, acesta este secretul pentru a crea o baie moderna.

Unul dintre modelele care mi-au atras atentia este un bazin inspirat de o cana uriasa de cafea, care are si un suport pentru prosoape integrat la maner. Piesa aceasta vorbeste pentru sine, iar impreuna cu decorul simplu si cu robinetul simplist montat pe perete ofera o senzatie de distinctie. O alta idee interesanta este coloritul in forma petelor de pe o vaca, iar contrastul alb/negru arata mai mult decat atragator, mai ales in acest mod.

Daca nu vrei sa mergi chiar atat de departe, poti sa te multumesti si cu formele geometrice puternice. Vasele curate devin adevarate opere de arta contemporana cand aplici putina culoare si lucrezi indraznet la design.

Vezi aici mai multe idei de amenajari bai.

Sursa imagini: http://www.home-designing.com

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *