Accesorii din fier forjat

Fierul forjat a devenit in ultimul timp cel mai cautat si apreciat accesoriu pentru decorul unei case. Daca pana acum putin timp fierul forjat era folosit la exterior, pentru porti, garduri sau grilaje, acum este tot mai prezent in interioarele moderne sub forma de accesorii care definesc stilul casei.

Fierul forjat s-a pliat perfect pe abordarea si designul obiectelor de luminat, cele mai de efect accesorii. Lampi, lampadare, lustre dau rafinament acum, intr-o combinatie care a devenit clasica, sticla cu fierul forjat. Lumina are un rol important in interiorul unei case si alegerea corpurilor de iluminat potrivite se face tinand cont de utilitatea lor.

fier-forjat

Eleganta fierului forjat poate fi o optiune pentru amenajarea intregii case, prin finisajul prin asociere cu alte materiale naturale de la sticla, lemn, impletituri din fibre vegetale pana la ceramica si piatra in stare bruta.

In concluzie, acest material dur, rezistent si fin la atingere poate fi folosit la decorarea unui spatiu mai restrans din interiorul casei pana la amenajarea unui spatiu mai generos extins catre exterior, o gradina sau o terasa.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *