4 intrebuintari ale unei camere IP wireless

camere IP wirelessDaca ai fost interesat cel putin o data de gasirea unei solutii pentru supravegherea locuintei personale, probabil ai fost intors imediat din drum de pretul ridicat al sistemelor de supraveghere si de complexitatea instalarii acestora. Sistemele de supraveghere profesionale sunt in general destul de costisitoare, necesita servicii de montaj specializat si incheierea unui contract cu o companie de securitate. Camera ip wireless este solutia de supraveghere low-cost ce ofera suficient de multe facilitati incat sa merite a fi luata in seama.

Camerele ip wireless pot fi montate oriunde in locuinta sau biroul tau. Nu necesita instalari complexe sau cablaje speciale si servere de stocare. Configurarea poate fi facuta de orice persoana in doar cateva minute ! Principalul avantaj al camerei ip wireless il reprezinta posibilitatea ta de a vedea in orice moment cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei tot ce se intampla in incaparea pe care ai decis sa o supraveghezi. Exceptand scopul principal al camerei, de a supraveghea locuinta in perioada cand te afli la lucru, aceasta poate avea si alte intrebuintari. Iata in continuare 4 intrebuintari ale camerei ip wireless la care probabil nu te-ai fi gandit:

1.Camera ip wireless pentru monitorizare bebelus

Daca patutul bebelusului se afla intr-o camera diferita decat cea a parintilor, verificarea periodica si supravegherea continua a acestuia este o necesitate. Poti deveni un “expert in monitorizare bebelus” instaland o camera ip wireless in camera in care acesta se afla.

De asemenea vei putea supraveghea bebelusul si atunci cand esti la lucru iar bebelusul se afla in grija bonei sau a unui alt membru al familiei.

2.Camera ip wireless utila in supravegherea batranilor

De multe ori membrii familiei noastre ajunsi la varste inaintatea vor avea nevoie de o ingrijire speciala si de o atentie sporita. Viata cotidiana si indatoririle sociale nu ne permit insa a ramane in apropierea lor de fiecare data. Daca ai un program foarte incarcat, iar bugetul nu iti permite deocamdata angajarea unei persoane care sa se ocupe de supravegherea varstnicilor, camera ip wireless devine de nepretuit. In cazul in care nu doresti totusi ca implicarea in viata persoanelor din familia ta ajunse la o anumita varsta sa fie foarte evidenta, poti alege oricand varianta instalarii unei camere ip wireless de tip spion. Vei fi in permanenta pregatit sa ii ajuti atunci cand intampina probleme, iar lipsa prezentei tale fizice nu le va da acestora un sentiment de neputinta.

3.Camera ip wireless pentru supravegherea biroului

Stim cat de mult iti iubesti locul de munca si cat de frustrante sunt situatiile in care nu iti gasesti anumite lucruri lasate pe birou datorita implicarii altor persoane. Daca lucrezi intr-un birou comun, impartit intre mai multi colegi, performanta muncii tale poate avea uneori de suferit ca urmare a actiunilor mai mult sau mai putin intentionate ale celorlalti lucratori. Disparitia obiectelor personale, pierderea documentelor si implicarea altor persoane nepoftite in proiectele tale poate fi usor evitata prin instalarea unei camere ip wireless.

4.Camera ip wireless iti protejeaza locuinta atunci cand pleci in concediu

Cu totii asteptam nerabdatori acel moment din an in care ne putem detasa de sarcinile obisnuite, ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru perioada incarcata ce va avea sa vina. Atunci cand te decizi sa pleci in concediu ar trebui ca unicele tale griji sa fie odihna si distractia. Daca te deplasezi la sute de kilometri distanta dar doresti sa te asiguri ca acasa totul este in regula in orice moment, poti instala cu usurinta o camera ip wireless. Vei putea verifica in orice moment ce se intampla in casa ta, indiferent daca te afli pe o plaja insorita, pe o poteca de munte sau alaturi de prieteni in jurul focului de tabara.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *