10 apartamente de lux din NY disponibile pentru inchiriere

In cadrul acestui articol vom prezenta New Yorkul prin prisma a zece apartamente de lux care sunt disponibile pentru inchiriere. Si credeti-ne pe cuvant: oftatul vine la final, nu cand veti admira mobila incredibil de luxoasa si spatiile perfect luminate natural din belsug.

1. Pentru doar 50.000$, puteti locui in aceasta viziune in alb, un apartament dinaintea razboiului, care a fost convertit de renumitul arhitect londonez John Pawson. Acest decor minimalist nu face niciun compromis in materie de eleganta, dar nici nu va oripila prin opulenta nici cel mai educat ochi. Mai mult chiar, va oferi in mod garantat o oaza de liniste si relaxare in cadrul marelui oras.

2. Acest apartament cu 5 dormitoare din Lincoln Square va va costa 45.000$, dar cand iti permiti acest lucru, pare si pacat sa nu o faci. Moderna locatie are ferestre ce se intind din podea pana in tavan si ofera o panorama impresionanta catre Central Park, raurile Hudson si East, Podul GW si Statuia Libertatii.

3. Pentru 12.500$ pe luna, puteti sta intr-un apartament de lux din Upper Westside. Renovat de Michael Johnston, un arhitect laudat in mod constant de Arhitectural Digest, acest interior luminos are un living de dimensiuni generoase care se pierde intr-o bucatarie cocheta mobilata in stil european. Ferestrele supradimensionate lasa lumina naturala sa evidentieze mobila designerilor si pianul.

4. Pentru a patra noastra incursiune, veti plati circa 9.200$ pe luna. La acest pret, veti avea resedinta pe Seventh Avenue din Chelsea Mercantile. Acest apartament este prevazut cu un living impresionant, o bucatarie super utilata, trei dormitoare si doua bai. Aceasta resedinta ce dateaza inca dinaintea razboiului inca mai are grinzile originale, care sustin un tavan impozant prevazut cu candelabre italiene.

5. Pentru cei interesati de Upper Eastside, avem o super oferta la doar 20.000$. Un spatiu incredibil, podele din stejar si o mobila exceptionala completeaza acest decor cu trei dormitoare, trei bai, bucatarie cu camera de mese si balcon.

6. Pentru 17.000$ pe luna veti putea inchiria acest decor calm dispus sub rusticele grinzi din tavan.

7. Pe acest loc gasim cea mai ieftina oferta, la doar 6.900$. Va sfatuim sa apelati la acest apartament tip boutique pentru o experienta unica. Dateaza inca din 1905.

8. Podele din lemn brazilian, camere supradimensionate si o vedere catre Statuia Libertatii. Pretul? 15.000$ pe luna.

9. Pentru 13.000$ pe luna puteti sta intr-unul dintre cele mai elegante apartamente “albe”, situat in 100 United Nations Plaza.

10. Incheiem cu acest apartament tip boutique de pe 57 Irving, situat in zona istorica Gramercy. Iar pentru el, lasam imaginele sa vorbeasca de la sine.

sursa foto: http://www.home-designing.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *